Back to top
Blader door onze voordelen
Transport en logistiek

Lukoil

LUKOIL is één van de grootste verticaal geïntegreerde olie- en gasbedrijven ter wereld.

In België beschikt LUKOIL over een netwerk van 190 tankstations, verspreid over het hele land. Daarnaast heeft LUKOIL een partnerschap met Octa+, Power, Maes/Esso, Esso Bruno en Gabriëls, waardoor de Lukoil-tankkaart in 400 andere sites aanvaard wordt. 

Elk LUKOIL-station heeft een shop en bij sommige stations is dat zelfs een echte buurtwinkel, namelijk een Carrefour Express. Een lekker kopje koffie, de krant, een snack voor ’s middags of uw boodschappen voor s ‘avonds ... u vindt het allemaal in de shops van LUKOIL.

LUKOIL biedt u altijd de beste prijs in uw regio. Elke dag noteren ze de brandstofprijzen van concurrenten in de buurt. Indien nodig worden de prijzen onmiddellijk aangepast aan de pomp. Zo bent u zeker dat u bij LUKOIL altijd de voordeligste prijs vindt. Bovendien ontvangt u als eigenaar van de LUKOIL-tankkaart onmiddellijk uw directe korting (zie voorwaarden hieronder).

Om de prestaties van uw motor te verbeteren en hem een langere levensduur te garanderen, is de brandstofkwaliteit belangrijk. Daarom vindt u bij LUKOIL hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstoffen met hoogtechnologische additieven die optimaal zijn voor uw motor.